Vinkó Andrea

képződő Bodywork csoportvezető, jógaoktató

Hiszem, hogy embernek születni kiváltság, emberré válni felelősség. Érző lényként megállás nélkül a valamivé fejlődés folyamatában vagyunk. Anyagból formává, gyermekből felnőtté…

Elkülönült egyénként egyszer csak eljön a pillanat, amikor arra ébredek, hogy alszom. Hogy a határok, melyeket a felnövés során, a kapcsolódásaim mentén építgettem, hol túl szűkösek, s tágítani vágyom, hol hiányosak, s nem jelentenek megfelelő biztonságot. Nem engedik egyszerre látni az egész képet: álmot és álmodót.

És vágyom az egészséget. Vágyom, hogy hadd legyek itt és most, a fizikai testemben, a cselekedeteimben, a hétköznapjaimban, a kapcsolataimban, az, aki valóban vagyok. Aki rész és egész, bennfoglalja az álomnak minden szereplőjét: kicsit és nagyot, fényt és árnyat, a szivárvány minden színét. Mindezt megtartja, s pillanatról pillanatra engedi lenni azt, ami van.

Hiszem, hogy a szabad, egyéni tapasztalási folyamat az, ami elvihet az emberlét teljességének, a pillanat igazának megéléséhez. A magam módján, ezt az utat járom, s ebben a szabad keresésben, növekedésben és ébredésben kísérem a hozzám fordulót.

Vissza