Arra kérünk, hogy mielőtt felhívnál vagy írnál, alaposan olvasd át az alábbi pontokat; szinte biztos, hogy megtalálod a választ a kérdésedre.
 

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

A NOMÁD életmód tábor nem zenés-táncos rendezvény kategóriát képviseli, így a jelenleg érvényes jogszabályok szerint NEM kötelező a védettségi igazolvány megléte.
 

ZERO WASTE

Célunk hogy a NOMÁD egy nagyon zöld és tiszta értéket képviseljen. Szeretnénk megkérni, hogy ne hozz magaddal eldobható műanyag, és egyszer használatos eszközöket. Koncentrálj arra, hogy minél kevesebb szemetet hagyj magad után. A fesztiválon keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük.
Hozz magaddal saját evőeszközt! (kanál, villa, pohár, tányér, stb.) Mosogatásra lesz lehetőséged.

Amennyiben otthon marad az evőeszközöd, tartós eszköz bérlésre vagy vásárlásra lesz mód. PET palack helyett használj kulacsot! A fesztiválon lesz jó minőségű ivóvíz, így mindig újratöltheted a kulacsod.
 

SZÁLLÁS

Két lehetőség közül választhatsz. A jegyed/bérleted tartalmaz egy sátorhelyet, így bátran sátrazhatsz az erre kijelölt helyen. A második opció a fesztivál helyszínén található kemping.  A szálláshely neve: Dharma Horse Shelter Bungalows & Farmping - ide kattintva tudsz foglalni.

Ha nem szeretnél sátrazni, az autódban is alhatsz. Ha az autód mellett szeretnél sátrazni arra is lesz lehetőséged a tábor területén kijelölt parkolóban. De nagyon FONTOS hogy a kizárólag sátrazásra kijelölt területre nem állhatsz be autóval. 

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉG

A fesztivál területén ingadozó és nagyon rossz a térerő, szinte nincs is. Így nincs lehetőségünk terminálokat telepíteni, ezért kizárólag készpénzes fizetésre lesz mód. Ami fontos, hogy a helyszínhez legközelebb csak Siófokon található ATM. Érdemes érkezés előtt pénzt felvenni.

 

TISZTÁLKODÁS

Koedukált zuhanyzók, angol és komposzt wécék lesznek. Meleg víz annyi lesz, amit a nap melegít számunkra.
Nagyon fontos hogy környezetkímélő, bio vagy mindenmentes kozmetikai és higiéniai termékeket hozz magaddal. Használj szappant! ☺ 
 

ÉTKEZÉS

Nagyon finom vegetáriánus és vegán ételeket vásárolhatsz majd a táborban. Ha magadnak szeretnél ételt készíteni az sem akadály, kijelölt tűzrakó helyen lesz rá lehetőség.
 

ALKOHOL

Lehetőség lesz sör és bor vásárlásra, de rövid italokat nem lehet majd kapni. Alkoholt behozni pedig tilos a rendezvényre!
 

KIJELÖLT DOHÁNYZÓHELYEK

Kijelölt dohányzóhelyekkel védjük a nemdohányzókat. A rendezvény területén kizárólag ezen helyeken lehet majd cigizni.

 

GYEREKEK

A NOMÁD szeretettel várja a gyerekeket is. Készülünk gyermekmegőrzővel, amit este 20:00 óráig lehet igénybe venni. 
Gyermekek a rendezvényt a betöltött 14 éves korukig ingyen látogathatják.
 

HÁZIÁLLATOK

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a táborban - a napsütést és a társaságot biztosan ők is nagyon fogják élvezni. A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekében gazdiként kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi vendég nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.

Minden kutyát szeretettel várunk a táborba, ha:

fegyelmezett, szófogadó: a gazdája sétáltatja őt és nem fordítva, illetve hívásra minden esetben visszamegy;
barátságos: nem várjuk el, hogy mindenkivel önállóan barátkozzon, de ne jelentsen veszélyt és ne adjon okot aggodalomra, félelemre, ne morogjon se más kutyákra, sem emberekre;
szobatiszta: esetünkben a szoba a tábor területét jelenti. A gazdi feladata saját kutyája szerves hulladékának gondos összeszedése és annak a megfelelő szemetesbe helyezése;
jóllakott: nem kunyerál, nem csór ételt az asztalról, esetleg mások tányérjáról, nem szedi szét a szemeteseket;
műértő: nem ugat bele mások csendes beszélgetésébe, zenéjébe
 

HANGOSKODÁS

Éjfélig. Éjfél után már csak tábortüzek, beszélgetések, maximum gitáros hangulat zene lesz engedélyezett.

 

DÁTUM, HELYSZÍN

2021. Június 17-21.
Siófok, Jódi Hegy

Kapunyitás: 2021. június 17. (csütörtök) 12 óra

Az tábor utolsó programja 21-én reggel egy közös Chi Kung Orbán Gáborral

 

MEGKÖZELÍTÉS

Siófok centrumból:

65-ös úton Szekszárd felé indulj el, kanyarodj jobbra a Szabadság utcán, majd balra a Napsugár utcára, az utca vége jobbra fog kanyarodni amivel együtt te is kanyarodj be, amely innentől Papkutai út lesz. A Papkutai út a Töreki utcában folytatódik.

A Töreki utcáról a NOMÁD táblánál balra fordulsz és az az út már odahoz a területre.
 

Töreki centrumból (Kis Sörözőtől):

A Töreki élet központja mellett haladj el balról és indulj felfelé a Töreki utcába. Haladj

ameddig vége az utcának (bár többször azt fogod érezni, hogy ez biztos már nem az), ott jobbra kell fordulni (továbbra is Töreki utca marad), majd miután balra egy váo birtokot látsz, ott fordulj el balra a Papkutai útra, main gyere el a NOMÁD tábláig, ahol jobbra fordulsz és már csak néhány perc telik el az érkezésedig.

Google link: V24M+2Q Siófok

https://goo.gl/maps/v291ZCX8GMkQZj898
 

WAZE link: https://waze.com/ul/hu2kfd37nk

PARKOLÁS

Ha autóval érkezel, lehetőséged lesz ingyenesen behajtani, és parkolni a táborban a parkolásra kijelölt helyen.

Vezess óvatosan és légy körültekintő! 

 

BIZTONSÁG

A sátrakban és autókban hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget. Az INFO pultban készülünk csomagmegőrzővel. 

 

TÉRERŐ, ÁRAM

A tábor területén nagyon ingadozó és rossz a térerő, úgy készülj hogy nincs. 
Áram az INFO pultban lesz, ott lesz lehetőséged telefont tölteni.