Enikő és Govi :

Enikő és Govi szívnyitó kakaóceremónia

Balance mozgás tér - 2021. 06. 20. days.vas 15:45-18:00

Rólunk és a kakaóceremóniáról:

Több mint 25 éve úton járók vagyunk, számtalan önismereti technikát kiprobáltunk, most mélyebben a kakaó érintett meg minket.

Enikő Indiában végzett jógaoktató, cipő készítő és tánc művész, performer, túl jópár vipassana elvonuláson és gyógyító növényekkel történő munkán.

Govi (István) végzett Theta healer, 10 éven keresztül vett részt zen alapú Megvilágosodás intenzíveken Vörös Ákos - Prakashnál, azóta is számtalan tréningen, tűzjáráson, bodyworkon, növényekkel való szívnyitó munkán vesz részt.

Bár szerintünk nem a papír számít, hanem a szívből jövő kapcsolódás képessége. Mindketten erőteljes kapcsolódásban vagyunk a természettel, nagy tisztelettel iránta, ahogy a kakaó növény felé is.

Szeretnénk ezt a csodát minél többekkel megosztani a ceremónián.

A kakakó amit használunk Guatemalából, a kakaó őshazájából származik, gyönyörű, tiszta energiákkal, fair trade forrásból, ahol igazi tisztelettel adóznak a kakaó szellemének.

A ceremóniánkon számíthattok bevezető mantrázásra, kapcsolódásra a kakaó növénnyel, kundalini légzőgyakorlatokra és végül zenére és táncra.

Szeretnénk ha a Földanya érdekében minenki saját bögrét hozna a kakaónak, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk.

Kérünk az eseményre előzetesen regisztráljatok az információs pultnál, hogy a megfelelő kakaó mennyiséget ki tudjuk számolni. Hozzájárulás 850 forint.

https://kakaoceremonia.hu/a-kakao-ceremoniarol-ismerd-meg-a-kakao-gyogyito-erejet/


Enikő és Govi

Kakaóceremónia

Vissza

Balance mozgás tér

További programok